Ξεκιναω με την ευχη ...να εχουμε την υγεια μας . Ολα τα αλλα τα καλα....καλοδεχουμενα !!!
Εδω Θα προσπαθω να καταγραφω σχεδον καθε μερα (αν παει καλα) τις επιλογες μου σε Over ....Under και Corner
Θα ηθελα να διευκρινήσω κατι.
Για τις επιλογες σε γκολ , φυσικα πριν την εναρξη θα ειναι πολυ χαμηλη η αποδοση. Αρα ο καθενας <<μπαινει>> οποτε κρινει εκεινος οτι του αρεσει η αποδοση βαση του υπολοιπομενου χρονου.Να δωσω ενα παραδειγμα.... αν εχουμε επιλογη Over 1,5 σε εναν αγωνα και ειναι στο 70΄ 0-0 ...καλο θα ηταν να πονταρουμε για να μπει ενα γκολ ! Θα το θεωρουσα πολυ καλη επιλογη. Για μενα η καλη επιλογη ειναι αυτη που εχει καλη επαληθευση και οχι αυτη που θα πρεπει να ερθει.
Οσον αφορα τα Corner... αν η επιλογη ειναι over 4,5 ημιχρονο πριν την εναρξη και στο 33 εχουν γινει 2η 3 corner εγω θα πονταριζα για ακομα ενα corner για το πρωτο ημιχρονο σε ασιατικο over 1 (ακομα) και θα πονταριζα (προσωπικη εκτιμηση) στο 38 η 39 περιπου στο ακομα μισο αν δεν ειχε γινει εως τωρα κανενα corner. Φυσικα ο καθενας εχει τις δικες του τακτικες και κανει οτι θελει,....Θυσικα δεν χρειαζεται να αναφερω οτι οι εκτιμησεις μου ειναι τελειως προσωπικη υποθεση , δεν ειναι παρότρυνση προς στοιχηματισμο. Και οποιαδηποτε απωλεια χρηματων απο τριτους απο τις επιλογες μου , δεν εχω καμια ευθύνη!!!!
Πρεπει να βρω τροπο να κραταω ταμειο γιατι ετσι κανει οποιος θελει να ειναι ειλικρινής !!! ...Θα δουμε
Betover`s Goals & Corners
1 δημοσίευση
• Σελίδα 1 από 1